Roland fórum
Nem vagy belépve.
Szia Joe!
Köszönöm a választ, igazándiból egy igen szuper szoftver amivel tényleg könnyen lehet dolgozni. Lehet a megszokás volt ami a 6-s ból már megszoktam és itt egy picit más lett, de elönyére válik.
Üdv. Zoli
Kilépett
Hali!
A Prev Select Tool-ban nem lehet megváltoztatni a négyes kis nyilat , ha átlépsz Prev Draw Tools-ba, akkor egy ceruza lesz az eszközöd és ha rámész egy hangra, akkor két iányú nyíllal dolgozhatsz, persze más dolgotkat tudsz így csinálni, de a meglévő hangokat így is lehet mozgatni.
Lehet, hogy Groove clip-eket másolsz, mert akkor van az, hogy ha valamit az egyik részben törölsz, akkor a többiből is kiszedi.
Kilépett
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Az a fennakadásom, nem nagy, csak kíváncsi vagyok, hogy ezen lehetne e esetleg változtatni, hogy a Sonar 6 és a7 között van egy kis müködési különbség. Engem igazán zavar egy kicsit a 7 nél hogy, pl. van egy dob sáv, megnyitom a PIANOROLL-t. Szeretném a hangokat változtatni ill. kijelőlni amiket megszeretnék változtatni.De a gondom az hogy egy 4 feléá álló nyillal lehet kijelőlni, de ezzel barom macera. Az ergyik ez lenne, hogy a sima nyilat nem lehetne beállítani?
A másik az pedig az, hogy ha pl. elkészítek egy dalt, és vannak részek amiket másolni szeretnék, azt át is másolom. De ha ezt amiket tovább másoltam, azokból egy adott résznél, nem kell minden, és kitörlöm, akkor az összes másolt részből kitőrli. Miért?
Erre szeretnék választ kapni!
Üdv. Zoli
Kilépett