Roland fórum
Nem vagy belépve.
Igazán nincs mit! Öröm-bódóttá
Jó munkát!
Kilépett
Huh..., megoldódott! Letöltöttem a gépkönyvét, abban volt factory reset leírás, megcsináltam, gondolom minden alapállapotba állt és felment a telepítő progi.
A hiba lehetőségek száma végtelen...
Mindent kösz!
Kilépett
Szia!
Újratelepítettem az Xp-t és új telepítésű Vistán is kipróbáltam, plusz egy másik gépen is és semmi. Kezdem feladni... :-(
De köszi a segítséget! :-)
Kilépett
Poiuyt,
A tippet, amit pár napja a másik fóumban is említettem Neked, azt kipróbáltad?
Azzal a kis Roland/Edirol szoftverrel eltávolítottad az előző telepítések nyomait?
Kiprobáltad a PCR-A30-ast másik gépen is?
Üdv,
jurij.és.a.szakkör
AudioWorks / Szfvár
Kilépett
Valahogy felerőlködtem a drivert, most azt írja a device managerben, hogy "This device cannot start (Code 10). Ez valami inkompatibilitási hiba...? Valahogy azt kéne kiderítenem, hogy egyáltalán jó e a PCR-A30, vagy nagyon nagy ívben dobjam ki és vegyek egy másik audio interface-t amit tudok használni.
Kilépett
Az a helyzet, hogy szerintem már mindent kipróbáltam ami lehetséges, digitális aláírást az elején kilőttem. Valahogy nem lehet az eredeti telepítő szoftvert megszerezni? Hátha azzal menne... Köszi!
Kilépett
Próbáld meg "erővel" telepíteni. Mint új eszköz - új driverét. Vagy mint driver csere és Te határozd meg az útvonalat, így kerűlve ki a Windows. valószínű digitális aláírás problémád van...
Kilépett
Fel sem tudtam telepíteni. Elinditom a telepítő programot, majd a párbeszédpanelon megjelenik, hogy nem talált megfelelő szoftvert az audio eszközhöz és leáll. Próbáltam már Xp-n Xp driverrel, Vistán Vista driverrel, ugyanaz. Ezek letöltött driverek, sajnos az eredeti telepítő cd nincs meg. Igy mint sima USB eszközt tudom használni midi bill.-ként, de külső hangkártyaként nem.
Kilépett
Ha részleteznéd mit értesz a kipróbálás alatt? (stúdió-szoftver, winplayer, stb.) Fel sem tudtad telepíteni?
Kilépett
Sziasztok!
A problémám a következő: vettem használtan egy fent nevezett kütyüt s az Istennek sem tudom megszólaltatni mint audio interfészt! Töltöttem le drivereket az Edirol és a Roland lapjairól, de nem megy fel a driver. Próbáltam már XP-n Vistán, de semmi, sőt több gépen is. Mi lehet a gond? Köszönöm!
Kilépett