Roland fórum
Nem vagy belépve.
Hat nem tudom most van egy G-800 elado es lehet hogy megveszem de kb. 2 honapon belul ugy is vennek valamit lehet hogy egy ketron sd1-et. es ha eltudnam cserelni a g-800 al akkor jo lenne mert a g-800 at most is inkabbb megveszik mint az exr-t.
Kilépett
Nos, egyedi a probléma. Sajnos extra megoldást sem találtam. Ha megoldható, csinálj egy gyári beállítások előhívását. Ekkor minden általad készített beállítás eltűnik és visszatöltődik a hangszer eredeti- gyári beállítása.
Ha érdekel, leírom a procedúrát.
Kilépett
Ok koszi elore is
E-mail:lacyzenesz@yahoo.com
Kilépett
Oh, értem. Még várj az eladással. Utánakérdezek/járok hátha van valami infó erről. Amint tudok valamit jelzem. Dobj egy email címet.
Kilépett
Hat sajnos en nem tudom bevinni mert Erdelyben lakom, de volt egy baratomnak exr-7 es az is ezt csinalta.
Vajon nem valami gyari hiba amit nem vettek eszre?
De sajnos eleg rosz mert hasznalnam a funkciot csak igy nem tudom.
De lehet hogy tuladok rajta hamar.
Kilépett
Szia,
sajnos itt bent a Zenegalériában már nincs Exr-7s, így nem tudom megnézni amit mondasz. Nem tűnik túl jónak, azt tudnám tanácsolni, hogy ha teheted, hozd be a hangszert és megnézzük.
Kilépett
Sziasztok!!!
Volna meg egy olyan gondom hogy:
Az exr-7s ben ha bekapcsolom a left hold funkciot akkor neha egy-egy akkordnal forditott baszust csinal pedig nincs bekapcsolva a bass invers vajon mert csinalja mert eleg sz.r a dolog mert szuksegem lenne erre a funkciora ha menne rendesen.
Elore is koszi!!!
Kilépett