www.rolandee.hu

Roland fórum

Nem vagy belépve.

#1 2008-03-18 18:34:46

orgonistapetya
Tag
Regisztrált: 2007-01-31
Üzenetek: 22

Van kottatartója a GW-7-nek?

Szia, Gabesz!
A választ és a kottartó-ajándék ötletet is köszönöm! Most ugyebár az a kérdés kínálkozik, hogy Nálatok kapok-e ajándék kottartót, ha GW-7 szintit vásárolok?:-) Ez persze csak egy rossz poen volt részemről, ne vedd komolyan!:-)))
Az EXR-t már kipróbáltam és az felelne meg legjobban, ha továbbra is egyszemélyes bigband-ként rombolnám a közislést. A többemberes bandában viszont talán jobban megfelelne a GW-7 a nagyobb hangszínkínálata miatt. Arról nem beszélve, hogy nagyon tetszik nekem ez utóbbi műszer.
No, majd kialakul.
Még egyszer köszi a segítséget!

Petya

Kilépett

#2 2008-03-18 15:37:37

Gabesz
Guru
Regisztrált: 2003-10-15
Üzenetek: 260

Re: Van kottatartója a GW-7-nek?

Szia Petya,

A GW-7-hez nem tartozik kottatartó (az EXR-5s-hez igen; de azért ne ez befolyásolja a döntésedet smile ). Szerintem sok hangszerbolt adna Neked ajándékba egy kottatartót GW-7 vásárlása esetén. Csak egy tipp...
Egyébként amennyiben Budapesten jársz, a Roland Zenegalériában mindkét hangszert kipróbálhatod, az biztosan segítene a végleges döntésben.

Üdv: Gabesz

Kilépett

#3 2008-03-17 19:29:49

orgonistapetya
Tag
Regisztrált: 2007-01-31
Üzenetek: 22

Re: Van kottatartója a GW-7-nek?

Sziasztok!
Hülyén hangzik a kérdésem, de valaki biztosan tud azért válaszolni rá: van kiképzett kottatartója a GW-7-nek?
A hálón fellelhető fotók és a bemutató videó alapján sem tudom eldönteni. Élőben még nem sikerült találkoznom vele, itt Miskolcon egyik hagszeresnél sincs. Mondhatjátok persze, hogy játszak fejből, de egy egész éjszakát végignyomni szövegestől, mindenestől, az nekem már nem megy. Kell a mankó:-)
Vagy egy külön kottaállvány a megoldás? Jelenleg a GW7 vezet nálam 70:30 arányban, az EXR 5S a versenytárs. Roland lesz mindenképpen.
Nos, sok beszédnek sok az alja: aki rendelkezik válasszal a kérdésemre, legyen oly jó és ossza meg velem az infót!
Bocs, hosszúra nyúltam!
Előre is köszönöm a segítséget!

Petya

Kilépett

Fórum lábléc