Roland fórum
Nem vagy belépve.
Szia!
Nagyon szívesen és örülök, hogy müxik a dolog
A Fantommal kapcsolatban: nem tudom mid van ezért itt a cím, ahol csekkolhatsz
a rolandus.com-on keresss rá az Update szekcióban
Keverő: ha stimmel minden (digitális kábel, digitális erőlködő, stb) akkor annak működnie kell. Nem tudsz elrontani semmit.
Én optikaival használom a m-sorozatot és minden okés.
üdv
Kilépett
Szia Csavar!
Azu összes progran change üzenetet kitörőltem, és láss csodát működik. Nagyon szépen köszönöm.
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy van valami új szoftver a hangszerhez, vagy valami kiegészítő program?
Szertné még azt is megkérdezni, hogy az M10DX-es kiskeverőnél, mit nem jól használok, hogy a digitális kimeneten nem tudom megszólaltani a cuccomat. L-R oldallal müködik tökéletesen, csak érdekelt volna, a digitális kimenet.
Még egyszer köszönöm
Üdv.: Hegedüs Zoltán
Kilépett
Üdv! Úgy gondolom, ez egy(vagy több ) "gyári" smf. Ez az jelenti, hogy kb. 1 ütemhosszúságban gm/gs "vmi-change" üzenet van. Adj nekik nyugodtan!
Miután betöltötted töröld ki a "felesleges" ütemeket, majd ezután változtasd meg a hangszíneket. (a legbiztosabb, ha a felszabadult egy-két ütemet az elején kilövöd azáltal, hogy előrébb mozgatod az összes tracket!)
Hajrá! Jelezd, ha siker...
Kilépett
Szia Csavar!
Próbáltam eltudom menteni, de az gondom hogy még svq formátumba sem tudom a kicserélt hangszíneket használni. Mindíg a régi gs hangszíneket adja, még a saját formátumába is. Mit rontottam el?
Köszi
Kilépett
Szia! El tudod menteni, mint svq, tehát a fantom saját song formátumában. Már ha erre gondoltál. Mint midi nem tudod elmenteni a fantom hangjaival, hisz az nem gm/gs szabvány. Az alapokat is song módban tudod transzponálni. Betöltöd a sequencerbe és track edit menüben kiválasztod a transpose-t, majd ALL track és a kívánt érték. Ennyi. Sok sikert és jó munkát!
Kilépett
Sziasztok!
Abba kérném a segítségeteket, hogy van egy pár saját gyártású midi formátumban lévő számom, és szt szeretném, hogy a Fantom x7-m szólaljon meg úgy, hogy a fantom hangszíneire kicserélgetem a sávokat. Az alapokat már betudtam tőlteni, de sajnos nem tudtam elmenteni, úgy hogy megtartsa a hanszíneket. És még ami érdekelne, az pedig az alapok transzponálása.
Előre is köszönöm.
Hegedüs Zoltán
Kilépett