Roland fórum
Nem vagy belépve.
VA-7 -est árulok, ha érdekel 460ezerért, 3649 hangszín, 128 hangig polifónikus, 116 dobkészlet stb. szelpal1@axelero.hu
Vettem egy G70-t, mert nem vagyok profi és a Fantom az inkább azoknak való. A G70 szerintem állat! Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz. Ajánlom mindenkinek!
A Fantom azért lényegesen komolyabb... nem érdemes összehasonlítani. Attól ne félj, hogy nem tudod kihasználni, mert pillanatok allatt jönnek az igények ahogy megismered a hangszert. A Fantom azért jó, mert nincs nagyon korlátja. Naggyából bármit meg tudsz csinálni vele.
Köszönöm a segítséget. Megnéztem, mindkettőt, egy kicsit keveslem bennük a hangszíneket. Ezek bővíthetőek, illetve keverhetőek egymással (pl. egy rövidebb, egy hosszabbal: zongora és hegedű; és külön basszus hangszín beállítható?)?
Ami igazából tetszik, az a Fantom X8-as. Csak nem hiszem, hogy ki tudom használni.
Az új EXR- sorozatot is érdemes megnézni. Ezekben kísérőautomatika is van, teljesen új hangszínek, USB és az ára is nagyon baráti. EXR-5 vagy EXR-7. Lásd: termékek......
Szia Fekete!
Roland rs-50 szintetizátoromat adnám el.Fél éves modell,azt hiszem,azt tudja (is), amire te vágysz.Nézd meg a leírását itt Rolandéknál,bár szívesen el is mondom,hátha érdekesnek találod.Nekem pont az kell(PC+midibillentyű),ami Neked van,így az rs-50 nekem most nem a legjobb.Fél éves,nem használtam,magyar könyv és software is van hozzá.Az ára:130e Ft.Ha érdekel,írj!
Nándi
bacsonandor@axelero.hu
Kilépett
Szintit vennék, hobbira kellene, de szeretek szórakozni vele, főleg a hangszíneket imádom (orgonákat, zongorákat és szintiket). Ma egy midi billintyűzetem van, meg számítógépem, amivel nem vagyok megelégedve. Jó kis dob és kíséret sem ártana, mert bár tanultam 5 évig zongorázni, de a technikám nem az igazi. És nem a boltossal szeretnék először találkozni, aki rábeszél akármire. Ja, elvileg pénz nem akadály, de nekem tetszőt akarok venni és abból a legolcsóbbat. Mit ajánlotok?