Roland fórum
Nem vagy belépve.
Keresem a Roland JC 160-as erősítő eredeti kapcsolási rajzát.
Kilépett
Antal Pál írta:
Üdvözlőm T. Deak Máté úr, a zenegalériából irányitottak Őnhőz, Kérésem: vettem egy Roland E50 hangszert leirás és CD lemez nélkül, mivel akitől vettem másnap külfőldre ment játszani 6 honapig-igy nem küldte el (ha meg van egyáltalán ) a gépkőnyvet éa a CD.-t. A hangszert 2009.Feb,03.-án Törökbálinton vették -gy.szám:AX21596. Kérném , ha lehetne egy gépkőnyvet és CD.-t küldeni részemre.Cimem Antal Pál Nyékládháza Kodály Z.21 e_mail cimem: roland08@t-online.hu. Tisztelettel várom válaszukat e-mail cimemre Antal Pál
Az ügy folyamatban, de legközelebb ezt, e-mailben.
Kilépett
Üdvözlőm T. Deak Máté úr, a zenegalériából irányitottak Őnhőz, Kérésem: vettem egy Roland E50 hangszert leirás és CD lemez nélkül, mivel akitől vettem másnap külfőldre ment játszani 6 honapig-igy nem küldte el (ha meg van egyáltalán ) a gépkőnyvet éa a CD.-t. A hangszert 2009.Feb,03.-án Törökbálinton vették -gy.szám:AX21596. Kérném , ha lehetne egy gépkőnyvet és CD.-t küldeni részemre.Cimem Antal Pál Nyékládháza Kodály Z.21 e_mail cimem: roland08@t-online.hu. Tisztelettel várom válaszukat e-mail cimemre Antal Pál
Kilépett
Gabesz Köszönöm a címet és a segítséget !
Kilépett
Szia!
Megolgdható a dolog! A részletekkel kapcsolatban keresd Deák Máté kollégánkat a deak.mate@rolandee.hu e-mailen vagy a 06-1/ 239-97-56-os telefonszámon.
Kilépett
Gabesz mivel vidéki vagyok/ Tolan M./ megoldható e hogy akkor mennék
amikor megjött az alkatrész? Ha tudsz valami írány árat légyszíves írj.
Köszi elöre is mindent!
Kilépett
Szia Starman!
Ha bejössz a Zenegalériába meg tudjuk rendelni Neked a potikat! Radnóti u 9 13.-ker. Tel: 2399756
Szia
Kilépett
Sziasztok!
Van egy Roland CPM-120 Keverö erösítöm 8 csatornás.
Sajnos a hangerö Potméterek kivannak cserélni kellene öket.
Kitudja hol tudnám beszerezni a 10 darab huzos hangerö potit??
Ha tudtok segítsetek Köszi elöre is.
Írhattok a rere45@citromail.hu ra is
Kilépett