Roland fórum
Nem vagy belépve.
Es nem publikus ?
Valami kiszivargo hir bagy ilyesmi?
Kilépett
Sajnos ezzel kapcsolatban publikus infó még nincs!
Kilépett
Hello !!
Az lenne a kerdesem hogy ha befejezodott a g-70 gyartasa akkor varhato-e valami ujj hangszer megjelenese es kb milyen arfekvesben?
Elore is koszi!!!
Kilépett
Kár!
Azért köszi a gyors választ!
Joe írta:
Hello!
A G-70 gyártása befejeződött. Nem tudunk arról, hogy jönne újabb szoftver verzió.
Üdv,
Béres József
Kilépett
Lenne még egy kérdésem:
Cubase-Sx-el szerkesztem dalaimat és van, hogy több dobsávot is kell alkalmaznom. Mostanában javarészt az srx kártya hangszineit, dobkészleteit használom. Pl ha a 7-es sávra rakok dobot, beírom a megfelelő bank és program számát akkor (össze midi-zett szintivel) már szól is. Ha a Cubase-ből kiexportálom mid-be és berakom a szintibe, kikeresem a dal, nyomok egy play-t és a 7 sávon zongora szól. Ha belépek a Sequencer-be és ott indítom el akkor meg jó.
Kilépett
Hello!
A G-70 gyártása befejeződött. Nem tudunk arról, hogy jönne újabb szoftver verzió.
Üdv,
Béres József
Kilépett
Üdv!
Érdeklődnék nem-e tudja valaki, hogy várható-e a közeljövőben verzió frissítés (v4).
Igazán rakhatnának bele txt olvasási lehetőséget, hogy akár elő játéknál is előhívható lenne az adott szöveg, + tehetnének bele mp3 lejátszást is, mint pl. a E-80 vagy Tyros2. Vagy talán már nem foglakoznak a G-70 frissítésével? Már "öreg" típus.
Kilépett
Sziasztok!
A segitsegetekre lenne szuksegem. Ketsegbeesetten keresek a g-70esemhez magyar kezikonyvet. Valaki tudna segiteni?
Udv,
Szilard
Kilépett
A picit zavaró dolog megszüntetve. ( USB )
Üdv kissata !
Kilépett
Sziasztok !
Tudna-e valaki segíteni abban, hogyan lehet szöveg file-t törölni a G70 belső memóriájából ? ( Próbaként exportáltam egy szöveg file-t ide, de eltüntetni nem tudom a DATABASE MANAGER-rel sem. )
Tudom nem nagy dolog, de egy picit zavaró.
Üdv kissata
Kilépett
Nos teszteltem ezt a slicer dolgot.
Amennyiben a Rate(sync) paraméter NOTE-ra van állítva plusz természetesen input sync ON, és a slicer jól van belőve, hibátlanul működik a dolog. Én nem tudtam produkálni az általad leírtakat.
Bár igényel egyfajta játéktechnikai "pontosságot" a dolog, sztem menni fog neked is.
Szia Teddy!
Még augusztusban írtam neked, hogy a slicer effekt játékközben elveszti a szinkronját, nem oda kerül az 1, ahol volt, ahol lennie kellene, attól függetlenül, hogy a szinkront hogyan állítod be!! Ezt persze a gyári slicerrel elég nehéz érzékelni, de, ha beállítasz egy ún. trance gate effektet (tipikus Scooter effekt), ami úgy néz ki, hogy egy negyedben két tizenhatod, meg egy nyolcad szól ( elég nehéz ezt írásban bemutatni ), akkor érezhető, hogy a gép idővel "összezavarodik", pláne, ha kíséret is van hozzá! Olyan, mintha lassú lenne hozzá, de ezt azért nem hiszem!
Te mit gondolsz?
Köszönettel!
Kilépett
Sziasztok ! Mi a véleményetek a G-70 új OS3 verziójáról ??? Aki már felpakolta, irja meg tapasztalatait !
Kilépett
Sziasztok!
A továbbiakban mindenkit kérnék arra, hogy használt hangszer hirdetéseit és hozzászólásait NE a technikai fórumban tárgyalja meg! Ezért hoztuk létre az Ad/Vesz fórumot.
Megértéseteket megköszönve
Üdv:
Teddy
Kilépett
devenyi.barna írta:
Sziasztok,Barna vagyok Roland G70 est keresnék megvételre használtat vagy újat,aki tud kérem segítsen nekem .
Előre is köszönöm mindenkinek.
Üdv barna!
Nekem van egy G70 em eladó. 6 hónapos kifogástalan karcmentes állapot garanciajegy. Én egy kicsit túlbecsültem magam a hangszerhez, csodálatos hanja van, szuper gyors de én tizedrészét sem használom ki. Egy kissebb szinti is elég lett volna nekem. Ha gondolod írj egy pár sort.
Kilépett
Sziasztok! Szükségem lenne egy SR-G01 bővitő kártyára Roland G-70-hez! Akinek van, cserébe ajánlok Sennheiser e865 profi énekmikrofont ! Megegyezünk! Tel:06-30/326-54-17
Kilépett
Szia Barna,
A G-70 jelenlegi listaára: 777.000,- Ft.
Üdv: Gabesz
Kilépett
Szia kedves Gábor!
Barna vagyok a G 70 es árát ha megtudnád mondani,nagyon megköszönném.
Előre is köszönöm neked.
Kilépett
Szia Barna,
A Roland Zenegalériában ki tudod próbálni a G-70-et és meg is tudod vásárolni. Címünk: Budapest XIII. ker Radnóti u. 9. Tel: 239-9756
Üdv:
Sántha Gábor
Kilépett
Sziasztok,Barna vagyok Roland G70 est keresnék megvételre használtat vagy újat,aki tud kérem segítsen nekem .
Előre is köszönöm mindenkinek.
Kilépett
Szia kissata!
Látom már megfejtődött:-)
A lényeg, hogy USB keresztül kizárólag, csak a Database Manager-rel lehet törölni. És amennyiben megsérülne a hangszeredben egy file ezzel a progival könnyedén karban tudod tartani az adatállományodat. Ellenben mindenképpen érdemes biztonsági mentéseket készíteni, mert ha valamit elnézel ugrott a repertoár:-(
Üdv:
Teddy
Üdv:
Teddy
Kilépett
Szia Teddy !
Segítenél abban , hogy hogyan tudok a G70 belső memóriájából kivenni egy dal file-t, ami "Song not found" üzenettel reagál kiválasztáskor ?
UTÓIRAT: A DataBase Manager-rel sikerült megoldani a problémát !
Üdv: kissata
Utoljára szerkesztette kissata (2006-09-12 16:24:21)
Kilépett
Szia kissata!
Kipróbáltam, megnézegettem és kell hozzá SR-G01 kártya, enélkül nem szól megfelelően!!!
A letöltéseknél ez fel is van tűntetve...
Üdv:
Teddy
Kilépett
Szia Teddy !
Tudnál nekem segíteni, hogy miért nem tudom a netről szedett ( G70 Userclub ) User Program Szett-eket a G70-re vinni ? Valami miatt benne maradnak a PUT NEW USER
PROGRAM mappába. A sima User Programoknál nincs ilyen gond.
Se floppiról se CF kártyáról nem megy a dolog!
Előre is köszi! Üdv kissata !
Kilépett
Köszi Teddy a gyors választ, valami miatt most nálam is jól műkszik az egész, csak az előző hangszeremnél ( VA5 ) nem volt ilyen furcsa érzésem, talán még szokatlan ez az újdonsült hangszer. Szerintem a basszusmeneteknél szabad játék esetén csak részben lehet sémáról beszélni, hiszen a per basszusok, illetve átkötések, színezések ezt könnyen felboríthatják. Persze az is igaz hogy sokszor fölösleges is egy jó bass játékhoz LW-t adni.
Üdv kissata !
Kilépett