Roland fórum
Nem vagy belépve.
Szia...
Öööö, megnézem hátha...
Kilépett
Szia !
Kösz,az megvan.Engem a részletes érdekelne, amiben pl. az effektek sysex-es
lekezelése is benne van. Régebben az EXR-hez is küldtetek pdf-ben.
Üdv
Kilépett
Szia!
Gépköny esetleg! pölö a magyar végén tutti ott van. Most néztem meg éppen...
Kilépett
Sziasztok !
E50/60-hoz létezik részletes MIDI implementációs doksi ?
Ha igen,megköszönném ha valaki elküldené a címemre.
matrix64@vipmail.hu
Üdv !
Kilépett
Az 50-eshez nem kapsz kábelt, ezt és a memóriát is egy számítástechnikai boltban tudod megvenni. A 128 mb-os memo. pcmci kártyával kb.: 5000 Huf,-
Kilépett
Természetesen jár a magyar nyelvű leírás, amennyiben (amint Peti is írta) Magyarországon vásároltad a hangszert (az teljesen mindegy melyik hangszerboltban). Ha külföldről (pl Ausztria) hoztad be akkor még pénzért sem jár. Ezért kértük, hogy küldd el a gyári számát, mert csak ez alapján adják ki a magyar leírást.
Üdv: Gabesz
Kilépett
Ez most cégtől független, tehát mindegy melyik cégtől vettem, a használati utasítás jár???
Kilépett
Szia Levi,
Ha Magyarországon vásároltad jár hozzá a magyar nyelvű leírás ingyen és bérmentve. Kérlek, küldd el a hangszer gyári számát és a postacímed a pandrea@rolandee.hu címre és kolleganőm küldi neked a használati utasítást.
Üdv
Szia Gabesz.
Köszi szépen. Kezdem érteni a memória kártyás dolgot.
A gépet Magyarból hozattam, mégsincs vele. Sebaj, majd tanulok angolul. Esetleg ha lenne valamilyen netes változat örülnék neki.
Köszi.
Szi
Kilépett
Szia Levi,
Bármilyen számítástechnikai boltban kapsz (pl MediMarkt) PC Card - Compact Flash adapter szükséges + egy Compact Flash kártya (max 1 GB, lehet 2-es verzió is, azt is elfogadja a készülék).
Az USB kábel nem tartozéka a gépnek.
Amennyiben Magyarországon vásároltad a hangszert kellett volna kapnod magyar nyelvű leírást, mert jár hozzá. Ha külföldről hoztad be akkor sajnos még pénzért sem tudunk adni.
Üdv:
gabesz
Kilépett
Ja és valakinek nincs magyar nyelvü hasznmálati utasítása??
Kilépett
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni valakitol, hogy e 50/60ba balo memoriakartzat hol lehet kapni és kb mennyi?
Az USB kábel alapfelszereltség lett volna, vagy a dobozba kellett volna legyen?
Eddig ennyi, amugy nagyon tetszik a hangszer, nem kaptam benne semmi hibát.
Üdv. Levi
Kilépett