Roland fórum
Nem vagy belépve.
Kedves Imre,
A Roland Zenegalériában vissza tudjuk tölteni neked a Smart kártyára a teljes eredeti tartalmat. Ehhez csak a kártyát kell behoznod hozzánk.
Kilépett
Segitsetek: Sajnos letöröltem az összes adatot a DisCover 5 szinti smart kártyáról még a demót is én hüje pedig hitelre vettem,
Kilépett
Köszi, újra próbálkoztam, de sehogy se akar menni... Írtam Neked közben leveleket, de a kérdésem a többiek felé továbbra is nyitva áll!
Kilépett
A memóriakártyára úgy fog kerülni, hogy a szekvenszerből való lejátszás után bekerül az internal memóriába, innen pedig kimenthető kártyára. A device ID-ket össze kell egyeztetni, gondolom ez tudtad eddig is......
üdv
Sziasztok, kéne egy kis segítség... Vissza kéne töltenem egy dump állományt az U-20-asban lévő RAM kártyára... Tudom, hogy a szekvenszeren csak "simán" le kell játszani a kimentett állományt (azt nem én csináltam, de tudom, hogy jó), a szintin viszont nem jövök rá, mit kéne beállítanom, hogy "bulk receive" üzemmód jöjjön létre, azaz valóban fogadja is ezeket az adatokat, és a memóriakártyára írja őket. Mit kell pontosan tennem? A sysex védelmet kikapcsoltam a szintin... Nagyon hálás lennék, ha valaki segítene nekem!
Kilépett