Roland fórum
Nem vagy belépve.
sziasztok !
Tudná valaki hol találnák román népdalstilusokat ? ( hagyományos hangszerekel: bögö-cimbalom stb)
Kilépett
Gizda írta:
Sziasztok! Segitsetek légyszíves! Most váltottam hangszert Roland G-600 vettem s nem tudom a stilusokat
beprogramozni!!! Békés megyében akár kihez elmegyek aki tud segíteni nekem! Nagyon fontos lenne minél
hamarabb hisz a decemberi bulijaimat vissza kell mondanom, ha nem találok megoldást! SOS
én békéscsabától 10 km-re lakom,gyere el,megoldjuk!
Kilépett
Javaslom, vedd fel a kapcsolatot a békéscsabai partnerünkkel:
ZenecentruM
5600 Kinizsi utca 2/1.
Tel: 06-66-454-684
e-mail: zenecentrum@mail.globonet.hu
web: http://zenecentrum.info/
Kilépett
Sziasztok! Segitsetek légyszíves! Most váltottam hangszert Roland G-600 vettem s nem tudom a stilusokat
beprogramozni!!! Békés megyében akár kihez elmegyek aki tud segíteni nekem! Nagyon fontos lenne minél
hamarabb hisz a decemberi bulijaimat vissza kell mondanom, ha nem találok megoldást! SOS
Kilépett
Szia!
Egy külső szekvenszerre ki lehet küldeni az adatokat és onnan betöltheted egy másik hangszerbe MIDI kábelen keresztül.
Ha a hangszeren megnyomod az [EDIT] gombot belépsz az EDIT módba.
Ezután a [PAGE] gombokkal lépjél az oldalakon keresztül Bulk Dump All oldalra.
Nyomd meg az [IN/YES] gombot. A kijelzőn megjelenik egy megerősítést váró üzenet. Indítsd el a felvételt a szekvenszeren, majd nyomd meg ismét az [IN/YES] gombot. Ha az adatátvitel befejeződött, a kijelzőn megjelenik a Complete! üzenet. Állítsd le a szekvenszeren a felvételt és mentsd el az adatokat. Ha egy másik RD-600 be akarod tölteni a beállításokat küld el egyszerűen a szekvenszerből a hangszer alap(normál) állapotában. (Edit módban nem veszi a system exkluzív üzeneteket.)
Kilépett
sziasztok,
olyan kérdés van, hogy Roland RD600-as zongora esetén egyikből a másikba át lehet-e tenni valahogy digitálisan az egész setupot (ami már be van állítva, memóriába ilyesmi) vagy csak manuálisan, egyesével lehet mindent átállítgatni? ...
Kilépett
Kedves Blues (és mások)!
Nagyon hálás lennék, ha azokat az örökzöld stílusokat nekem is elküldenétek, ha nem vigyok túl pofátlan.
Címem kicsilevi87{kukac}yahoo.com
Kilépett
Szia Blues!
1. A Style Works nevű program és egy MIDI szekvenszer program segítségével lehet stílusokat készíteni.
2. Gyári stílusok floppy-n nem kaphatók.
3.Az E-50-es, ára 279.000.- Ft
Üdv.
Béres József
Kilépett
Hello!
Kezdő vagyok, úgyhoyg bocs, ha vkit untat a kérdésem! Az a helyzet, h. em25h-m van, és "örökzöld" jellegű stílusokat szeretnék hozzá, mert sajna a gépben kevés felel meg az olyan számok lejátszásához, mint pl."ha én szél lehetnék...". próbáltam a morphing funkciót variálni, de nem sikerült/lehet elmenteni az eredményt önálló stílusként. Kérdéseim a következők:
1. Van-e olyan ingyenes, vagy bármilyen program a neten, amivel floppyra szerkeszteni lehet stílusokat em25-re?
2.Használtan vettem a szintit, gyárilag van-e hozzá stílus floppy, amin jól táncolható stílusok vannak, és jók a magyar örökzöldek lejátszásához? Ha van hol, és mennyiért?
3.Melyik az a legolcsóbb Roland keyboard, amelyikkel a módosított tárolt stílusokat el lehet menteni úgy, hogy élőzenéléskor azt gyorsan el tudjam érni?
4.Mivel van egy csomó stílus a neten, ami élőzéshez nem tudok használni, talán nem minősül kunyerálásnak: ha van vkinek egy-két magyar örökzöldekhez megfelelő stílusa ingyen, légyszi küldje el a ládámba:pokist3@freemail.hu
Előre is kösz a válaszokért!!!
Kilépett
Szia Gabati!
Kérlek írd meg az alábbi e-mail címre a D-50 gyári számát és a postacímed, és ha eredetileg tőlünk származott a hangszer, akkor postázzuk neked a magyar leírást.
zenegaleria{kukac}rolandee.hu
Üdv: Gabesz
Kilépett
Udv mindenkinek.Surgosen szuksegem volna Roland D 50 kezikonyvre/muszaki leirasra.Ha valaki tudna segiteni halas lennek.Koszonom.
Kilépett
Szia sordog!
Nos a Song törlése a következő:
SHIFT+F1 utána a Page gomb nyomogatásával tudsz kijelzőt váltani, majd keresd meg az ERASE mezőt és nyomd meg a hozzá tartozó F billentyűt. Ezután válaszd ki a megfelelő dalt, Dalokat és nyomj egy EXECUTE (F3) gombot, majd a kérdésre, hogy biztosan törölni szeretnéd a Songot? Nagyon biztos, hogy törölnéd a Songot? kérdésre nyomj egy YES gombot. (Majd kérem kapcsolja be a biztonsági övet a katapultálás megkezdődött:-))))
Amúgy gépkönyvet abban az esetben tudsz igényelni, ha a VS gyári számát bediktálod nekünk telefonon, mi leellenőrizzük, hogy Magyarországról származik-e a készülék és ha igen díjmentesen postázzuk neked a könyvet. Amennyiben nem magyarországi a készüléked sajnos nem áll módunkban használati utasítást adni neked, ellenben a netről az angol nyelvű kézikönyvet letöltheted.
Remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdésed lenne a továbbiakban írj...
Üdv:
Teddy
Kilépett
Sziasztok! Van 1 pici problémám. vettem 1 vs1680-ast, és a vs880-assal szerzett tapasztalataimban bízva kezdtem el használni. Azonban +lepődve vettem eszre, hogy az olyan 1*űnek tűnő dolgok is mint a dal törlése gondot okoz.Kérlek segítsetek, hogyan lehet a feleslegessé vált dolgokat a vinyóról eltüntetni? Vajon a készülékhez használati utasítást be lehet szerezni?
Előre is köszi!
Sördög
Kilépett
Szia Csonye!
Remélem, az EXR-7S hangszerrel ki vagy békülve és felfedezted a TONE MEMORIZED funkciót, amellyel 8 egyénileg összeválogatott hangszínt tudsz majd használni. Amúgy, az új hangszerrel kapcsolatos információd helytállóak; ugyan még csupán fejlesztési szakaszban vagyunk, de elképzelhető (nem 100%-ig biztos), hogy lesz egy dedikált kelet-európai (az E-50-nél mérhetően olcsóbb) hangszer, leghamarabb az évvégén. Természetesen, amint a Nagyközönség számára is értékelhető és biztos információink lesznek, azonnal tudatjuk a honlapunkon. Nos, az E-50 hangszerről meg csak annyit szeretnék elmesélni Neked, hogy nagyon jó… Minden részlete a hangszernek okosan és átgondoltan van felépítve, ugyanúgy ahogyan a G-70 volt, hiszen az E-50/60 a G-70 egyszerűsített változata. De nem akárhogyan. A hangszínek terén biztos nem, mert ugyanúgy megtalálhatóak benne azok a fő hangszínek, mint a G-70-ben (88 mintavett zongora, Dynamic vonósok, Hammond orgona, és új dobok és basszusok!!!). Egyszóval a hangszer tudása és hangzása szerintem elég ütőképes. Június környékén várható, hogy megérkezik a bemutatóterembe, érdemes lesz majd kipróbálnod…
Üdv:
Teddy
Kilépett
Kossz a valaszt ezt akartam tudni hogy valtoztathatoke de eleg baj hogy nem mert eleg szar a bealitas de mindegy most mar vettem egy Exr 7s-t
az valamivel jobb varom hogy kezdjek arulni az E-50 et remellem az jo lessz.Ja es kaptam egy olyan infot hogy novemberben jelenik meg egy ujj hangszed Roman-Magyar-Szerb s ilyesmi ritmusokkal Eredeti cimbalom Weltmeister harmonika neg ilyesmi hangszinekkel na arra leszek kivancsi!
Meg egyszer kosz!!
Kilépett
Szia Csonye!
Az EM-25H-ban a ONE TOUCH funkció csak a kísérőautómatika bekapcsolása után lép életbe. Két gomb áll rendelkezésedre, mellyel váltani tudod a stílusokhoz hozzárendelt hangszíneket. Ellenben ezek a hangszínek nem cserélhetőek.
Üdv:
Teddy
Kilépett
sziasztok ha valaki tudna segiteni hogy is van az a 4 elore programozhato es elmentheto hangszin az Em 25H-ban mert az nagyon jo volna csak nem tudom hogy is mukodik :cry: Elore is koszi esetleg ha valakit erdekel nagyon sok midim es ritmusom van szivesen kuldok ha valakinek kell vagy 2 ezer midim van.
Kilépett
Szia mekito!
Nem tudom, merrefele laksz, de Győrben van egy hangszerbolt, ahol, ha jól tudom, Ketronokat is árulnak, és a boltban is van kipróbálható "példány". (Sajnos a típust nem tudom.) Beszélgettem az egyik eladóval, és úgy tűnt, szíve csücske az a márka, jók a tapasztalatai vele kapcsolatban. Ő talán tanácsot is tudna adni. Szóval ha esetleg nincs túl messze számodra: Zene-Bóna Hangszerbolt, 9023 Győr, Bartók Béla út 5., 06-96-338-163. (Ezt a Roland Termékismertető 2005 elejéből írtam ki.)
Üdv: metoo
Kilépett
Sziasztok segítséget szeretnék kérni remélem tudtok
Kilépett
Középkategóriás arranger-t szeretnék vásárolni (4-500 eFT,stílusszerkesztő,memóriakártya vagy winchester.)
Hosszas keresgélés után a következő (szubjektív) tapasztalatokra jutottam.
Yamaha (PSR 1500/300):közepes hangszínek,jó stílusok,csapnivaló billentyűzet.
Korg (PA 50):jó hangszínek,csapnivaló stílusok,csak floppy
Roland:semmi ! Állítólag nem is várható !
Egy ismerősöm javasolta a Ketron XD9-et.
Sajnos élőben még nem találkoztam vele.Van valakinek tapasztalata ezzel a hangszerrel ?
Kilépett