Termékjellemzők
  • Klasszikus Stratocaster COSM technológiával beoltva
  • Beépített modellezett hangszedők, mint például az ultra-széles humbucker ("Bright azaz fényes Humbucker") és a vastag, telt single coil ("Wide Range")
  • Azonnal elérhető alternatív és 12-húros hangolások a COSM gitár hangszínekre
  • A Stratocaster design koncepcióján alapuló egyszerű és könnyű használat

Klasszikus strato, új távlatok

A GR-500 gitár szintetizátor 1977-es megjelenése óta, a Roland elkötelezett a megfelelő elektronikus gitár kifejlesztésében. A jövő gitárjának örökös és folyamatos kutatása az elektromos gitárgyártó óriás, Fender felé vezette a Roland céget. A Fenderrel együttműködésben büszkén mutatja be a Roland az elektronikus gitár új korszakát: a V-Gitárt! 


G-5 VG-Stratocaster

A Roland cég újraírta a gitár-technika történelmét a COSM technológia megjelenésével, melyet először az úttörő VG-8 gitár-modellezős rendszerben alkalmaztak. Az új G-5 egy Fender Stratocaster gitár olyan új funkciókkal, melyeket a Roland COSM technológiája tesz lehetővé. A klasszikus Stratocaster hangzás és funkcionalitás mellett, a G-5 további COSM modellezett akusztikus és elektromos gitárhangzásokat kínál - továbbá ezekre a hangokra bármikor alkalmazhatunk alternatív, vagy 12-húros hangolásokat is. A G-5 számos modellezett hangszedő hangot tartalmaz, és a COSM-nak köszönhetően egyedi "ideális" pickup-ok is elérhetők vele, mint például a széles spektrumban megszólaló humbucker, vagy a vastag hangzást adó single coil hangszedők. Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.