Termékjellemzők
  • 32/49/61 billentés-érzékeny és Aftertouch-os billentyű.
  • 50 teljesen címezhető kontroller, editor szoftver.
  • 18 dinamikus Pad.
  • Új, egyedülálló Crossfader funkció.
  • Csúcsminőségű mechanika, és stabil felépítés.
  • „Dynamic Mapping” – intelligens kontroller kiosztás.
  • A csatlakozók a hangszer oldalán (és nem hátul).
  • USB-s tápellátás.
  • MIDI Merge.
  • "Cakewalk Production Plus Pack”: tartalmazza a SONAR LE, Project 5 LE és a Dimension LE szoftvereket.

 

 "Cakewalk Production Plus Pack"

A hordozható MIDI kontrollerek új világa…

Bemutatjuk az Edirol új generációs kontrollereit. Azon kívül, hogy több kontrollert kaptak mint a korábbi modellek új, innovatív vezérlőkkel is ellátták őket. Mindhárom modell stabil felépítésű, egyaránt alkalmas otthoni vagy színpadi használatra.

50 címezhető kontroller

Az új PCR-ek minden olyan kontrollert tartalmaznak, amit az előző modellek is, kiegészítve további vezérlőkkel, amik maximalizálják a vezérelhető paraméterek számát.

Címezhető vezérlők, 18 dinamikus Pad

Az új PCR modellek olyan újításokat tartalmaznak elődjeikhez képest, mint például a dinamikus Padok, amelyekkel például dobokat vagy Sampling frázisokat triggerelhetünk. A padokat vezérlőgombként is használhatjuk, az aktuális üzemmódot külön LED jelzi.


Crossfader és hosszabb csúszópotik

A Crossfaderrel egyszerre két paramétert is vezérelhetünk, használhatjuk egy szintetizátor szűrőjéhez, DJ jellegű keveréshez, stb. A hosszabb pályával ellátott csúszópotméterek működhetnek keverőként vagy akár egy orgona húzóregisztereként is.


Csúcsminőségű billentyűzet, Aftertouch funkcióval

Az új, különösen érzékeny billentyűk kifejezetten dinamikus játékot tesznek lehetővé, az Aftertouch-hoz rendelt funkciókkal még kifejezőbben játszhatunk. Csendes működés, lekerekített élek a Glissandókhoz, kényelmes használat, stabil kialakítás jellemzi az új keyboardokat.


Inteligens „Dynamic Mapping” és Editor szoftver

A „Dynamic Mapping” funkcióval egyszerűen címezhetjük a vezérelni kívánt paramétereket (például a használt szoftver aktuális ablakában lévő paraméterek). A kedvenc beállítások tizenöt memóriahelyen tárolhatók. Azoknál a szoftvereknél, amelyek nem kompatibilisek a „Dynamic Mapping” funkcióval, manuálisan állíthatjuk be a vezérlőket a tartozék Editor szoftverben (Mac vagy PC).


Csatlakozók az oldalpanelen a könnyebb kábelezéshez

A billentyűzet hátsó panelje teljesen szabad, így kényelmesen elhelyezhetjük azt például egy monitor vagy számítógép billentyűzete elé. Ez különösen osztálytermekben lehet hasznos, ahol kis hely áll rendelkezésre a berendezések elhelyezésére. Minden csatlakozót a készülék bal oldalán helyeztek el: USB, MIDI IN/OUT, Hold és Expression pedál aljzatok. A PCR billentyűzetek tápellátása történhet USB-ről is, az adapter nem feltétlenül szükséges. Az opcionális PSB adapter külön megvásárolható. A bonyolultabb MIDI rendszerekben szükség lehet a MIDI-Merge funkcióra is, a PCR-ekben ez a MIDI csatlakozókon és az USB-n egyaránt működik.
Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.