A világ egyik legjobb dobosa látogat Európába

Thomas Lang és Roland európai turné
 
A világ egyik legjobb dobosa látogat Európába

Tél. Az év azon időszaka, amikor az ember nem szívesen megy ki az ajtón. Viszont nekünk, dobosoknak kimondottan jó, ugyanis a téli hónapok kiválóak a gyakorlásra; úgyhogy kapd fel a dobverőket és gyakorolj ki új groove-okat, találd meg a belső tempód és készülj fel a tavaszi, nyári turnésorozatokra.  

Azonban szükséged lehet új inspirációra, ami átsegít a téli hónapokon, vagy megkockáztathatod, hogy ugyanazokat a berögzült régi dolgokat gyakorlod, ami már monotonná vált, legkevésbé sem inspiráló sőt végső soron unalmas is.

Bárcsak egyszer, valahogyan lehetőséged nyílna megnézni a világ legjobb dobosait játék közben, személyesen kérhetnéd, hogy beszéljenek a trükkös groove-okról, adjanak néhány tippet a koordinációhoz, segítsenek a játék közben felmerülő tempó problémákban vagy csak mutassanak valami újat.

Pontosan ezért indul turnéra Thomas Lang a Roland-dal, hogy segítsünk és inspiráljunk Téged

Thomas Lang a mai modern idők egyik leghihetetlenebb dobosa. Saját ‘erőmű’ stílusa, kiváló kéztechnikája, szupergyors és elképesztő koordinációs készsége miatt Thomas joggal büszkélkedhet az első 25 leginkább keresett  dobosok címmel 2015-ben.

Thomas gyakorlási rendszere alapján készült az 1995-ben megjelent oktató videó, melynek címe Ultimatives Schlagzeug I & I (a mai napig elérhető DVD-n). Az anyag elismertté vált egyértelmű és precíz gyakorlási menetrendjéről, amely immáron 20 éve nyújt segítséget a dobosoknak. Ezt a kiadványt számos bestseller oktató videó és könyv követte (beleértve a Creative Control and Creative Coordination & Advanced Foot Technique-t), miközben Thomas egyre keresettebb studio és session dobossá vált.

Nem is lehetne alkalmasabb személyt találni aki jobban inspirálná a játékmódod, vagy gyakorlási rutinjaid. Természetesen Thomas a kurzusai alatt a saját egyedi V-Drums dobfelszerelését fogja használni (néhány előadásán pedig egy Hibrid dobot használ majd, ami az ő saját DW akusztikus dobjából és Meinl cintányérjaiból áll, Roland Hibrid elektronikus kiegészítőkkel felvértezve).

LiveStream!

Sajnos Thomas turnéjából ez a régió most kimarad, de ne csüggedj, ugyanis a február 16.-ai workshopja megtekinthető lesz online, sőt, élő chat-en felteheted kérdéseidet is. Nem kell hozzá más, csak a neved és e-mail címed.  A közvetítés 19 órától kezdődik és ezen a linken érhető el: http://onlinelessons.tv/special-events/thomas-lang-european-tour/

A Thomas Lang and Roland European Tour időpontjai és állomásai:

·         Thursday 5th Feb – 4Sound, Copenhagen, Denmark

·         Sunday 8th Feb – Drumwright, Reading, UK

·         Monday 9th – PMT, Birmingham, UK

·         Tuesday 10th – Drum Shop, Gateshead, UK

·         Wednesday 11th  – Wednesday - Night Event

·         Thursday 12th Feb - F-Musiikki, Vantaa, Finland

·         Monday 16th February – Workshop, Onlinelessons.tv (live Streaming)

·         Wednesday 18th February – Just Music, Berlin

·         Thursday 19th February - Thomann Store, Treppendorf, Germany

·         21st + 22 Feb - TamTam Festival, France

·         27th,28th Feb, 1 Mar – Thomas Lang BOOTCAMP Lille, France


»» összes hír 2015.02.11


Impresszum  ::  Jogi nyilatkozat

Copyright © Roland East Europe Kft. 2008. Minden jog fenntartva.