www.rolandee.hu

Roland fórum

Nem vagy belépve.

#1 2003-10-14 14:02:46

keyborg
Tag
Küldő: Szombathely
Regisztrált: 2003-10-14
Üzenetek: 4

Fantom-S/-S88

Hello!

Bizonyos szempontból megértem, hogy ezt a kódot nem adja ki a Roland cég. De akkor miért ad lehetőséget arra, hogy a felhasználó frissítse a Fantom-S88 operációs rendszerét? Az enyém például 1.04-es OS-sel jött meg, de pár nappal a vásárlás előtt jelent meg az 1.05-ös. A cég japán nyelvű oldalán megtaláltam a leírást is, hogyan lehet frissíteni, meg is tettem. Mi történt volna, ha valamit elrontok? Ekkor is érvényét veszíti a garancia?

Ami a másik témát illeti, rengeteg apró dolog zavar a hangszer kezelésben, amit biztos vagyok, hogy egy kis átgondolással ki lehetne javítani, jobbá lehetne tenni. Ily módon nagyon örülnék, ha figyelembe vennék egy ilyen kis ország felhasználóinak javaslatait is. Ha lesz egy kis időm, összegyűjtöm az észrevételeimet, és elküldöm, hátha hasznát veszitek.

Ja, és köszönöm a gyors választ!


üdv:
keyborg

Kilépett

 

#2 2003-10-14 13:46:27

K.Peti
Vendég

Re: Fantom-S/-S88

Természetesen létezik ilyen hozzéférés, de sajnos ezt nem áll módunkban kiadni a felhasználóknak, mert a garanciával összefüggésben problémákat okozhatna. Az XP-80 esetében is interneten keresztül terjedt el ez a bizonyos szerviz kód.
A másik témára válaszolva: egy új termék megalkotásánál próbálják a legtöbb szempontot figyelembe venni, a nemzetközi igények alapján. Bármilyen javaslatot szivesen vesznek akár utólag is. Ha valami problémája van valakinek, mi tolmácsoljuk ezeket a japán központba. Nem egy példa volt már, hogy magyar srácok javaslatai alapján módositottak egy-egy szoftvert.

 

#3 2003-10-14 12:07:14

keyborg
Tag
Küldő: Szombathely
Regisztrált: 2003-10-14
Üzenetek: 4

Re: Fantom-S/-S88

Hello!

Jó ötletnek tartom ezt a fórumot, kár, hogy még elég kevés tagja van.

Két kérdésem is lenne:
Az első egy technika kérdés a Fantom-S/-S88 -cal kapcsolatban: hogyan lehet a szerviz menübe belépni? Egy kicsit konkrétabban: szeretném megtudni, hogyan lehet a képernyőről screenshot-ot (fényképet) csinálni.
Az XP-80 modellnél van erre lehetőség, ezt a szerviz menüből lehet elérni, gondolom a Fantom-S/-S88 -nál is ide tették.

A másik kérdésem, hogy a Roland Corporation mi alapján dönti el, milyen funkció kerüljön bele egy új termékbe? Kikérik-e a felhasználók véleményét, ha igen, kik ezek a felhasználók?

A válaszokat előre is köszönöm.


üdv:
keyborg

Kilépett

 

Fórum lábléc