Roland fórum
Nem vagy belépve.
Ezek szerint minden autómatás nótánál egyenként el kell mentenem!Köszi a segítséget!
Kilépett
Üdv, ez egy Performance beállítás, tehát érdemes elmenteni a Preformance Write funkcióval.
Kilépett
Üdv mindenkinek!
Gw8 tulaj vagyok.A problémám a következő!
Minden bekapcsoláskor újra be kell állítanom az inverz basszust,mert hiába mentem el a systembe,ha kikapcsolom,elmegy a beállítás!Ugyan ez a helyzet más system beállításokkal is(Pl.:effekt)!Mi lehet a gond?Lemerült a tárolásért felelős elem?Van ebben még egyáltalán ilyen!?
Utoljára szerkesztette klausztamas (2015-01-26 20:15:39)
Kilépett
A másik kérdésem hogy hogy működik a Style konverter?
Kilépett
Üdv!
Valamiért nem teszi ABC rendbe akárhogyan jampizok vele!Létezik a Playlist Editorból 1.0-ás és 2.0-ás verzió?Mert ha jól olvastam ez 1.0-ás.Lehet hogy ezért nem sikerül a művelet?A GW8 2.0-ás.
Kilépett
Üdv, amennyiben új lista készül és bekerültek a dalok, eleve ABC sorrendbe lesznek.
Kilépett
Üdv!
Tud valaki segíteni?Hogyan kell a Playlist editorban ABC sorrendbe tenni a dalokat?
Kilépett
Nagyon köszi a segítséget!
Kilépett
Üdv.
Bass Inversion: Menu > Perform Edit > Bass Inversion
Végén érdemes menteni!
Center Cancel: bekapcsolása csak annyi, hogy vílágitson a Center Cancel gomb.
Kilépett
Üdv mindenkinek!
Új vagyok a Rolandosok között,idáig Korgot és Yamahát használtam.
Pár napja tulajdonosa lettem egy Gw8-nak.Már valamennyire megbarátkoztunk,de azért egy kis segítség,néhány info elkélne.
Az az első kérdésem, hogy hol tudom beállítani a gépen az inverz basszust.A gépkönyvében az olvastam hogy pedállal,és ez sikerül is de ahogy kihúztam a pedált a gépből,máris visszaugrott az eredeti állapotába a funkció.A Menün keresztül is próbáltam hozzáférni,de nem sikerült.
A másik kérdés a Center Cancel funkció.Pendrive-on lejátszottam vele egy mp3-as nótát,és gondoltam kipróbálom mennyire veszi le az éneket,vagy a közepét,de semennyire nem sikerült.Aztán a Menü funkciókban láttam hogy ki van kapcsolva a Center Cancel.Nem tudtam hozzáférni a menün keresztül hogy bekapcsoljam.
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
Szép napot!
Kilépett