Roland fórum
Nem vagy belépve.
Üdv.
Egy kérdésem lenne az interface-szel kapcsolatban.
Az elképzelés a következő. Van egy külső sequencer (16 CH) amivel vezérelnék az interf-en keresztül legalább 3 hangszert úgy, hogy az egyik csak a 10 CH-t, a másik csak az 1, 2 CH-t, a harmadik pedig a 3, 4 Ch-t fogadja. lehet-e külön vezérelni (pl UM-550) a különböző hangszerek Channeljeit az elképzelésem szerint?
A választ előre is köszönöm.
Kilépett
koszi szepen!
meg lenne par kerdesem
- lehet e az EM 20 rol dallam reszlett(netan hajlitottatt) vmilyen zeneszerkesztobe(savjaba) atvinni?
- a laptoprol lehet e dallamot,hangszint atvinni a rolandra?
Kilépett
A berendezés neve: UM-1SX vagy UM-1 X midi interface. Mind a kettő az USB porton keresztül működik, az egyikben beépített midi kábel van, a másikban pedig csak az aljzat. UM-1SX : 11.000.- Ft, UM-1X: 13.000.- ( beépített kábellel). Beszerezhető a Roland Zenegalériában (BP. XIII. Radnóti M. u.9 Tel: 2399756)
üdv
Halleee!
Lenne par kerdesem!
Nekem van 1 Roland EM 20 asom, es most van 1 hp laptopom, a problema ott van, hogy a laptopon nincs midi port, usb van, es erdekelne, hogy megoldhato e, hogy usb-n vagy firewire en keresztul osszekossem??? Es ha igen mivel, mennyibe kerul es hol lehet beszerezni??
elore is kossyi 8)
Kilépett
Szia!
Amennyiben egy Pc és egy EXR között létesítesz MIDI kapcsolatot csak a hangszer hangjait tudod használni. A COVER és Minus One funkció a belső szekvenszerével lejátszott dalok esetében használható. Ha keresel egy jó lejátszó programot, ami hasonló funkciókat tud, mint az EXR, akkor a kívánt paramétereket meg tudod majd oldani. Bár valósidejű hangszerelő programról még nem hallottam, de a sávok ki/bekapcsolása transzponálása könnyen megoldható. Nézd meg ezt a progit: www.vanbasco.com
Üdv:
Teddy
Kilépett
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy ha PC-ről vezérlek USB-MIDI interfészen keresztül egy EXR-7-est, akkor tudom-e használni az EXR-7-es MIDI funkcióit pl. MIDI sávok ki/bekapcsolása (Minus One), Cover funkció, dallamrészlet ismétlése stb. vagy pedig ilyenkor teljesen slave-ként funkcionál a szinti?
Előre is köszi a választ!
Laca
Kilépett