Roland fórum
Nem vagy belépve.
Szia Balázs,
Nem én székesfehérvári vagyok.
Üdv.Zoli
Kilépett
hegedűs Zoli!
Te miskolc közelében lax, vagy laktál? Mert akkor ismerlek!
Kilépett
Hello Matrix64,
Akkor te is láttad. Én ennyire még nem értek hozzá, csak annyit láttam, hogy a sonarral csinálta.
Más. Ha elkészítek instruments-el egy midit, aból hogyan tudok audiót csinálni?
Üdv.
Zoli
Kilépett
Hegedüs Zoltán írta:
Szia Csavar,
Komolyan láttam nem csak egy hír.
Már egy órája keresem a neten, egy GW8-al csinálta a srác, és egy Román Hora stilust szerkesztett vele, és tisztán emlékszem, hogy a Sonar-ral csinálta a stilust, majd a mentésnél nem tudom pontosan milyen nevet adott a dolognak, és elkészült a stilus.
Üdv.
Zoli
Üdv !
Azon a videón csak közvetetten van stílusszerkesztés,igazából midi fájlt szerkeszt,konkrétan a Style Converter program alá.Ha megnézed az említett program leírását érteni fogod a lényeget.Ennek csak addig volt értelme amíg a gw8-ba nem került stílusszerkesztő a v2-ben,mert egyébként egy idegőrlő mutatvány ,de ha gondolod próbáld ki.
Kilépett
Jöhet a link és kielemzem
Kilépett
Szia Csavar,
Komolyan láttam nem csak egy hír.
Már egy órája keresem a neten, egy GW8-al csinálta a srác, és egy Román Hora stilust szerkesztett vele, és tisztán emlékszem, hogy a Sonar-ral csinálta a stilust, majd a mentésnél nem tudom pontosan milyen nevet adott a dolognak, és elkészült a stilus.
Üdv.
Zoli
Kilépett
Helló,
érdekelne az a videó, tuti valami "okosság" van ott
Kilépett
Sziasztok,
Abban kérném a segítségeteket, hogy láttam egy-két olyan videot, amin a Sonarral szerkesztette a stilust.
Erről esetleg valaki tudna mesélni?
Előre is köszönöm...
Üdv.
Zoli
Kilépett