www.rolandee.hu

Roland fórum

Nem vagy belépve.

#1 2012-04-16 22:40:32

spear
Tag
Regisztrált: 2012-04-16
Üzenetek: 1

Synthpop-New wave-Numetal íven pendülő csapathoz toborzás!

Sziasztok!

[Hol van szó a miről?]
A synthpop-new wave-numetal stílusok között meghatározott zenei projekthez kerestetnek lelkes tagok. A meghatározás inkább tágas játszótér, mint örökre szóló program, de alapvetően elektromos hangzásra és rockos-poppos, emészthető dallamvilágra alapul a zene, alkalmanként odazúzva neki. De igazából gyere, és befolyásold te is az irányt. Az alapötletek ugyan eklektikusak, de épp az a cél, hogy összecsiszoljuk őket albumformájúra, majd a produkciót promotáljuk, illetve színpadra vigyük.

[Hogy is van ez?]
A koncepció lényege, hogy presszió nélkül, kedvünkre, de lelkiismeretesen dolgozzunk, agyaljunk, alkossunk, aminek a gyümölcse egy több dimenziós projekt: a produkció úgy zeneileg, mint megjelenését tekintve is megállja a helyét (legyen szó klipről, promóról, színpadképről, stb)

[Aztán mi van?]
A három fős csapat minden tagja részt vesz a zeneszerzésben, ez ugyanis nem emlékzenekar, nem arról szól, hogy hétvégén eljátsszuk a kedvenc slágereinket..
Egy gitárkompatibilis énekes, két billentyűs erősíti a csapatot, illetve egyik az utóbbi kettő közül DJ-skedik is. Életkort nézve a húszas éveket tapossuk, a tapasztalat a több mint 10 év és a 2-3 év között oszlik el.

[Mi kéne?]
Jelentkezzen bárki, aki:
-budapesti, vagy akinek nem okoz gondot a belvárosba utazás
-kedveli a kreatív csapatmunkát
-akinek krónikus potméterfétise van, és órákig képes kutatni a megfelelő morgású supersaw után.
-rendelkezik valamilyen saját zajkeltővel (vmilyen elektromos gitár/groovebox/turntable/sampler/szinti/stb.)
-akinek szerzői, alkotói vénája van
-és persze akiben megvan az a jó kis műhelyben faragós, hegesztős fíling utáni vágy, aminek a végén olajos homlokkal hátradől az ember, hogy azt mondja "ezt debaromijól megcsináltuk".

[És még valami]
-Ha túl kezdőnek érzed magad, de érdekelne a téma, akkor az előbbit felejtsd is el és jelentkezz. (Elektromos zenéről beszélünk. Nem virtuóznak kell lenni, hanem kreatívnak)
-Ha atomprofi vagy, de érdekel, akkor meg miért nem írtál még?

[Részletekért, és egyébként is]
Írjatok!

Kilépett

 

Fórum lábléc