Roland fórum
Nem vagy belépve.
Öröm és üröm!
Az első Roland BK-5 szállítmány nem egészen egy hét alatt már el is fogyott!
Egyrészt öröm a sikeres "rajt" miatt, de üröm annak aki vásárolni szeretne (és vannak egy páran) mert március közepéig kénytelenek várni!
Zenegalériában "még" kipróbálható ez a remek hangszer!
Kilépett
Hello !
Itt talaltam demokat rola
http://www.roland-arranger.com/smf/inde … pic=1702.0
Kilépett
Üdv!
Megnéztem a videót, csaknem egy délvidéki játékfilm forgatásán éreztem magam!
Magyar viszonylatban ez a videó elég soványka!
De ne hátra, inkább előre! Szerencsére már itt van, megyek és megnézem, sőt ki is próbálom! Remélem majd tecnikai dolgokról is tudunk társalogni.
Kilépett
Kedves Zenész Kollégák!
Szerb Rolandos kollégák összeállítottak egy kis slide-show-al spékelt BK-5 zenei anyagot.
Aki követte a héten online (is) közvetített kereskedő találkozónkat és nézte a hangszerbemutatókat, akkor számára ismerős lehet a videó alatt hallható zene előadója: Marko Blazić
Nálunk is Ő mutatta be a BK-5 stílusait és hangszíneit
Íme a videó linkje:
http://www.youtube.com/watch?v=crW3dvPwoxI
Kilépett
Üdv!
Én is nagyon várom már, és szerintem sokan vagyunk még akik nagyon várnak a Roland-tól ebben a kategóriában valami igazán jót. Lehetett volna ennek a hangszernek is valami féle bemutatója. Vagy nem érdemli meg a hangszer, vagy a műfaj? -Bízzunk benne, hogy nem csak a Yamahának és a Korgnak számít a piac ezen szeglete!
Szép napot mindenkinek.
Kilépett
Én is várom a BK5 beszámolót! Tűkön ülök!
Kilépett
Pikó Zoli írta:
Szia Csavar! Akkor jöhetünk csordástól????? Vagyunk 1 páran GWnyócasok, akik megsassolnánk mi a stájz.... Na jó, nem mint az ökör, de jönnénk...
Pacsi, Picasso
Helló!
Hogy a manóba ne?!? Tessék, csak tessék!
Kilépett
Sziasztok !
Aki kiprobalta legyen szives leirni a velemenyet rolla.
Nekem Prelude van kivancsi vagyok lecserejem e ?
Koszi
Kilépett
Szia Csavar! Akkor jöhetünk csordástól????? Vagyunk 1 páran GWnyócasok, akik megsassolnánk mi a stájz.... Na jó, nem mint az ökör, de jönnénk...
Pacsi, Picasso
Kilépett
Kedves Zenész Kollégák!
A zenegalériába megérkezett és így kipróbálható a BK-5!
Kilépett