Roland fórum
Nem vagy belépve.
Vigyazz csalas!
Kilépett
Akkor nem hiszem hogy sok gondotok lesz egymással, ez biztos nem szemtől-szembe üzlet lenne, hanem afféle csomagküldős-emiles-eltűnős típusú ...
Kilépett
Biztosan nem, nálam felejtősek ahol előre kérnek pénzt. A vásárlásnak klasszikusan kell történni, fogom a kenyeret adom a pénzt
Kilépett
Szerintem 99%-ban csalás a dolog. Jól vigyázz a pénzedre. Valószínűleg kérnek majd egy kisebb előleget, amit sosem látsz viszont.
Kilépett
A Roland hangszerekre lokális garancia van. Arra a területre érvényes, ahol az adott nagykereskedő forgalmazza a hangszereket. Érdekes amit írsz, kérdezd meg az eladót...
Kilépett
Szeretném lecserélni a mostani hangszeremet. Nézegetettem, hogy használt fantom sorozatban lévő wsintik már 300 ezer alatt lehet kapni, még ezeknek az új ára arányárban van.
Ahogyan lapozgattam a neten a hirdetéseket, szemembe akadt, hogy budapesti hirdető, sorozatban hirdet új szintiket, közte Roland Fantom-G8 Workstation..1000 EUR, három év nemzetközi garanciával.
Most hogyan van ez, a magyar webáruházban ugyanez 3500 eur, létezik, hogy 2500 eur az árrés, ennyi lenne a magyar leírás, garancia stb.
Nem tartom valószínűnek, mert a nyugati weshopokban is 600-700 ezer forintért mérik ezeket a hangszereket.
Akkor ez egy kínai hamisítványt vagy mi .............
Kilépett