Roland fórum
Nem vagy belépve.
Sziasztok,
Köszönöm Joe a gyors és hasznos infót.
Üdv.
Zoli
Kilépett
Szia!
Menu/Utility/Sound Set Mode/ Extended és megjelennek az addig rejtőzködő hangszínek...
Kilépett
Sziasztok,
Azt kérdezném még, hogy vannak olyan hangszínek amiket nem találok. Ezt úgy értem, hogy pl. van egy midi amit beolvastatok, majd elindítom, és olyan hangszínekkel dolgozik, amelyeket nem találok a hangszínek között. Ezt nem igazán látom át. Nem jó helyen keresem? Vagy vannak a hangszíneknek variációi?
Üdv.
Zoli
Kilépett
Szia,
nincs mit.
Próbáld ki egy nem Sonarban készült MIDI-vel is.
Valamint ha tudod kártyaolvasó segítségével is.
Még túl sok a hiba lehetőség, redukálni kellene, hogy mi a hibaforrás (kártya, dal, usb, stb.)
Kilépett
Szia Csavar,
Köszönöm szépen megérkezett. Hasznos lesz.
A kérdésemre amit alább felvetettem mi lehet a válasz? Miért nem tudom felrakni rá? Formázzam le megint?
üdv.
Zoli
Kilépett
Hegedüs Zoltán írta:
Szia Csavar,
Elküldtem az általad megadott email címre a gyári számot. Kapok visszajelzést, hogy jó e vagy sem? Vagy számíthatok e a leírásra, vagy fénymásoljak egyet?
Üdv.
Zoli
Utánakérdeztem, kollégám már akkor válaszolt. Postázzák.
Kilépett
Szia Csavar,
Igen úgy is próbáltam, de semmi.
Üdv.
Zoli
Kilépett
Szia!
Ha a Database Managerrel próbálod az Export parancsnál kijelölöd a CF-kártyát?
Kilépett
Sziasztok!
Ismét kérnék egy kis segítséget. Azt hittem elég logikus, de valamit lehet nem jól csinálok.
A következő a problémám. Van a G70-be egy 1Gb CF kártya. Leformáztam mikor a 3.0-s verziót ráraktam. Megvan a "PUT NEW SONG" mappa is. Felraktam a "DATA BASE MANAGER" programot is. DE. Mikor az USB kapcsolatot elindítom a hangszeren, és kijelölöm a CF kártyát, látja is a számítógépem, és meg is tudom nyitni, látom a mappákat. DE. Mikor a dalt amit a Sonar-val rendbe tettem át szeretném a gépre küldeni, nem tudom a kártyára rárakni. Beteszi a mappába, és azt írja, hogy kész van a küldés, de mikor a G70-n megnyitom a song mappát, nem rakja fel az új midit. DE. Ha a belső memoriára rakom rá a midit, akkor oda fel is rakja, majd onnan át tudom másolni a CF kártyára. Ennek mi lehet az oka? Valamit nem jól csinálok? Név rendben, nincs ékezet, nincs semmi olyan tényező amit kizáró ok lehet, mert mikor átmásolom a CF kártyára, működik rendesen a midi. Ennek mi lehet az oka?
A Sonar-ból hogyan lehet az ins. fájlt kiszedni?
Üdv.
Zoli
Kilépett
Szia Csavar,
Elküldtem az általad megadott email címre a gyári számot. Kapok visszajelzést, hogy jó e vagy sem? Vagy számíthatok e a leírásra, vagy fénymásoljak egyet?
Üdv.
Zoli
Kilépett
Üdv,
ingyen van, amennyiben hazai forgalmazású.
Küld el kérlek a hangszered típusát, gyári számát és a postázási címed és a központból küldenek.
Küldheted kollégámnak is: deakmate@rolandee.hu
Kilépett
Sziasztok,
Hogyan kaphatok magyar nyelvű leírást hozzá? Mert sajnos nem volt hozzá. Itthon vásárolt, de nem találta a srác a cuccait. Bár nem ez a lényeg, de nem lenne rossz. Mennyibe kerülne ilyet szerezni?
üdv.
Zoli
Kilépett
Üdv!
A használatiban megtalálod a kritériumokat.
Névre figyelni kell! Ne legyen hosszú és kerülni kell a speciális karaktereket (é, á, ü, ő, ú, - stb is beletartozik).
Kar (mint karaoke) nem lejátszható!
XG nem kizáró ok, mert az csak a hangkészletre utal. Max nem a beírt hangszínek szólalnak meg.
Kilépett
Sziasztok,
Beraktam egy csomó midit a Put New mappába, de. Felét sem látja. Mi lehet a baj? Milyen formátumokat nem ismer? Ékezet? XG? Kar, MID? Vagy mégis hol hibáztam?
Üdv.
Zoli
Kilépett
Szia,
ha jól emlékszem: "Put new song here" a mappa.
(amennyiben nem látsz ilyet, akkor a G-70 nem formázta le a kártyát)
Kilépett
Szia Csavar,
És melyik az a mappa? Csak hogy tudjam ha holnap megcsinálom.
Üdv.
Kilépett
Üdv!
Természetesen lehet, ugyanúgy a megfelelő mappába kell tenni.
Kilépett
Sziasztok,
Azt szeretném megtudni, hogy a G70 Cf kártyájára lehet kártyaolvasóval midiket másolni? Azért kérdezem, mert most nincs gépem, és ezt tudnám most megoldani.
Üdv.
Zoli
Kilépett