Roland fórum
Nem vagy belépve.
látom szétcseszte a linket...
akkor ez így nem megy...
Utoljára szerkesztette kurzweil (2011-09-17 19:50:10)
Kilépett
sziasztok
lehet, hogy a legrosszabb helyre kerül a bejegyzés, de ...
ezt ma főztem:
http://www.youtube.com/watch?v=h71N0Yyx … mp;list=UL
hallgassátok szeretettel
Kilépett
Szia! EM-15-re nem lehet stílusfájlt tölteni MIDI-n keresztül
Kilépett
sziasztok .bocsi ha rossz helyre irok de valaki tud e valamit arról h em 15re lehet- e valahogy stílust tölteni. midi kábelen keresztül???!! ha lehet akkor hogy ??
Kilépett
sziasztok Azt szeretnem kerdezni hogy valami jo bikini ritmust a preludra tudna valaki kuldeni nekem??a regi em 55 hangszerembe olyan jok voltak )
halas lennek ha valaki segitene estleg ha valakinek szuksege lenne ritmusokra en szivesen segitek van egy csomo ritmusom kulonbozo roland hangszerekre!!halas koszonet
Kilépett
Üdv!
Nem lehetséges új hangszínek feltöltése.
matrixxxzsolt írta:
Sziasztok valaki meg tudna mondani hogy hogyan es honnan lehet uj hangszineket feltolteni a preludra !!! ????
Kilépett
Küldtem üzenetet,elvileg az itt megadott emailedre ment.
Kilépett
Sziasztok! Én ennek örülök,hisz E60-om van és az E80 stílusai úgy szólnak az e60-on hogy szinte hozzájuk se kell nyúlni. Melyik oldalról tudnám letölteni a stílusokat? Előre is köszi!
Kilépett
Üdv!
Nem a kiterjesztéssel van probléma,hanem a Bk-7m a G70/E80 vonalat viszi tovább.Átdolgozott,néhány új dobszet, pár super naturalnak elnevezett hangszín stb.
A stílusok nagy része is az előbb említett két hangszerből van,plusz a gw8/prelude stílusokból és pár új is van.Egyébként ezekhez is hozzá lehet férni...
Tehát kb. úgy szólnának a prelude-ben,mint most egy g70 stílus,szóval had ne mondjam hogy
Kilépett
Sziasztok! Joe, hogy érted hogy nem kompatibilis? Nem STL-kiterjeztést használ?
Kilépett
Sziasztok valaki meg tudna mondani hogy hogyan es honnan lehet uj hangszineket feltolteni a preludra !!! ????
Kilépett
Ertem Joe es koszi hogy segitettel!
Kilépett
Hello!
A BK-7M stílusok nem letölthetők és nem kompatibilisek a Prelude-el
Kilépett
Sziasztok valaki megtudna mondani hogy a roland BK-7m a ritmusait le lehet valahonnan tolteni esetleg kompatibilis a roland preluddal??
Kilépett
sziasztok valaki kuldene nekem egy jo house ritmust preludra??
Kilépett
Koszi Orultzenesz !!!
Kilépett
matrixxxzsolt írta:
szia Orultzenesz nagyon tetszik a stylus amiket szerkesztettel foleg a Hundance 2 3 4 !! hogyan lehet a megszerkesztett stylust kiszedni a hangszerbol??
Szia!
A kérdésed gondolom az h hogyan lehet pendrive-ra menteni stílust!
Így: Menü-utility-export
Utoljára szerkesztette orultzenesz (2011-08-25 20:53:18)
Kilépett
szia Orultzenesz nagyon tetszik a stylus amiket szerkesztettel foleg a Hundance 2 3 4 !! hogyan lehet a megszerkesztett stylust kiszedni a hangszerbol??
Kilépett
sziasztok valaki megtunda mondani honnan lehet beszerezni igazi house pop dance techno stilusokat roland preludhoz esetleg vasarolni!koszonom !
Kilépett
koszi szepen Joe a tippet megproballom!!koszi
Kilépett
Mentsd el a saját beállításaidat-ha szükséges-és csinálj egy
factory reset-et. Ha nem javul meg, akkor lehet, hogy a szerviz lesz a megoldás.
Kilépett
sziasztok meg egy nagy problemam akadt azt vetem eszre hogy a roland prelud hangszeremen a Bendert amikor elmozdittom balra egy oktavot visz es amikor jobbra akkor csak egy egessz hangot mi lehet ennek az oka?? talan valami baj van vele?? valaki segitsen kerem ezzel kapcsolatba mert nagyon zavar!!koszonom sziasztok
Kilépett
sziasztok valaki megtuna mondani honnan lehet roland preludra profi techno ,house ,dance ,csardas , keringos,igazi magyar bikinis rockos stylust talalni???esetleg ha van valakinek nagyon halas lennek elore is koszonom nektek sziasztok!!
Kilépett
Korrekt, mint mindig! Hiányoltunk is
Kilépett