Roland fórum
Nem vagy belépve.
Sziasztok tud valaki valamit a VR6 file formátumról?
Mondjuk valami komvertáló progi jó lenne.
Köszi.
Kilépett
Ha valaki tudna egy vs 1680 magyar nyelvű leírást valahonnan szerezni azt nagyon megköszönném nem kívánom ingyen de sajnos kéz alól vettem a vs-emet és nem kapok hozzá a gyártótól mivel nem itthoni vétel volt. Előre is köszönöm.
Kilépett
Légyszi írj bővebb infót hogy hogyan is lehet ezt a szinkronba állítást létrehozni mert nem vágom hogy is van ez. Köszi.
Kilépett
Hali!
Egy kompatibilis Plextor külső CD-íróra ki lehet expotálni a sávokat és azt már egy szekvenszer szoftverben tovább tudod alakítani. Vagy az audio kimeneten keresztül felveszed a szoftver egy audio sávjára az anyagot, de hogy ne csússzanak el szinkronba kell állítani a gépeket. Mondjuk legyen a Master a számítógép és Slave a VS-1680.
Kilépett
Sziasztok tudna valaki segíteni abban hogy a vs 1680-ról hogyan tudnám pc-re menteni a felvételt úgy hogy külön sávokon de ne legyen elcsúszás a sávok között?
Előre is kösz.
Kilépett
Szia!
Van a Vs 1680-hoz magyar nyelvű. Kérlek küld el nekem e-mailben a neved, telefonszámod, postacímed és a Roland vs 1680 gyáriszámát.
mail: toth.andras@rolandee.hu
További szép napot!
Üdv: Bandi
Kilépett
Sziasztok légyszi segítsetek mert már reménytelenné vállt hogy találok valahol is Magyar nyelvű használati útmutatót Roland vs 1680-hoz. Szóval ha valakinek van az legyen szíves és írja meg hol szerezte be vagy linkelje be nekem. Előre is köszönöm.
Kilépett