www.rolandee.hu

Roland fórum

Nem vagy belépve.

#1 2010-04-25 15:11:59

wizard
Tag
Regisztrált: 2007-03-17
Üzenetek: 116

digitális kapcsolat

hello

...végig próbáltam az össze konektort, és mindnél  van ez. De biztosan megoldja ha veszek egy szünetmentest??? elég para, mert  féltem a hangszereket,  zenélni  is elég  rossz így, és költözni se tudok most , azonnal...

Kilépett

#2 2010-04-16 11:27:44

Joe
Guru
Regisztrált: 2003-10-14
Üzenetek: 226

Re: digitális kapcsolat

Hello!

Az első az lenne, hogy megnézed lehet-e más áramkörön lévő konnektorhoz csatlakoztatni a hangszereket. Ez nem kerül pénzbe és ez is megoldhatja a jelenséget. A szerviztől azt az információt kaptam, hogy elvileg okozhat meghibásodást, de hogy ez be is következik, azt nem lehet előre megmondani, mint ahogy azt sem, hogy nem lesz semmi gond....

Kilépett

#3 2010-04-15 18:04:59

wizard
Tag

köszi

azonnal, de legalább is  a leghamarabb be is szerzem. de addig is  csinál  kárt a hangszerekben ez a "jelenség"?? ( mert  van néhány hangszer, és ahogy elnézem, a sok ajzatos  szünetmentes táp se olcsóóó!)

Kilépett

#4 2010-04-12 13:07:30

Joe
Guru
Regisztrált: 2003-10-14
Üzenetek: 226

Szia!

Az lehet a gond, hogy a hűtő ugyanazon az áramkörön van, amelyiken a hangszerek és az indulási áram felvétele elég nagy. Ettől még bírhatná a hálózat,  de lehet hogy régi és az is lehet, hogy a kisautomatákkal van gond vagy nem stabil a feszültség. Ha lehet, próbáld ki másik áramkörön vagy megoldás lehet egy jó feszültség stabilizációval rendelkező szünetmentes tápegység is.....

Kilépett

#5 2010-04-09 17:53:06

wizard
Tag

sziasztok

...a következő a problémám. Elköltöztem egy új  helyre, és ha bekapcsol a hütőgép, hogy hűtsön, megszakad a digitális kapcsolat, a V-SYNTH, és az M16DX között, egy pillanatra. Aztán  ugye a keverő megkeresi, mint bekapcsoláskor, és  van. Mi a gáz? Nem hiszem hogy meg lenne szakadva az optikai kábel. Főleg mert ha észreveszem, tényleg akkor van, amikor hallom a hűtőt is bekapcsolni. Egyszerre történik! ( sajna kell a hűtő!!! albérlet, és nekem nincs másik  helyette. Inkább szintit vennék..... hihihi)

Kilépett

Fórum lábléc