Roland fórum
Nem vagy belépve.
hello
...végig próbáltam az össze konektort, és mindnél van ez. De biztosan megoldja ha veszek egy szünetmentest??? elég para, mert féltem a hangszereket, zenélni is elég rossz így, és költözni se tudok most , azonnal...
Kilépett
Hello!
Az első az lenne, hogy megnézed lehet-e más áramkörön lévő konnektorhoz csatlakoztatni a hangszereket. Ez nem kerül pénzbe és ez is megoldhatja a jelenséget. A szerviztől azt az információt kaptam, hogy elvileg okozhat meghibásodást, de hogy ez be is következik, azt nem lehet előre megmondani, mint ahogy azt sem, hogy nem lesz semmi gond....
Kilépett
köszi
azonnal, de legalább is a leghamarabb be is szerzem. de addig is csinál kárt a hangszerekben ez a "jelenség"?? ( mert van néhány hangszer, és ahogy elnézem, a sok ajzatos szünetmentes táp se olcsóóó!)
Kilépett
Szia!
Az lehet a gond, hogy a hűtő ugyanazon az áramkörön van, amelyiken a hangszerek és az indulási áram felvétele elég nagy. Ettől még bírhatná a hálózat, de lehet hogy régi és az is lehet, hogy a kisautomatákkal van gond vagy nem stabil a feszültség. Ha lehet, próbáld ki másik áramkörön vagy megoldás lehet egy jó feszültség stabilizációval rendelkező szünetmentes tápegység is.....
Kilépett
sziasztok
...a következő a problémám. Elköltöztem egy új helyre, és ha bekapcsol a hütőgép, hogy hűtsön, megszakad a digitális kapcsolat, a V-SYNTH, és az M16DX között, egy pillanatra. Aztán ugye a keverő megkeresi, mint bekapcsoláskor, és van. Mi a gáz? Nem hiszem hogy meg lenne szakadva az optikai kábel. Főleg mert ha észreveszem, tényleg akkor van, amikor hallom a hűtőt is bekapcsolni. Egyszerre történik! ( sajna kell a hűtő!!! albérlet, és nekem nincs másik helyette. Inkább szintit vennék..... hihihi)
Kilépett