Roland fórum
Nem vagy belépve.
Hello!
Én most készülök venni egy szintetizátort de semmilyen képzetségem nincs hol és hogyan tudnám elkezdeni,ha tanárhoz járni nincs modom???,
Valaki!!!!!!
Kilépett
Az EQ beállításokat User stílusként kell elmentened, ezt a szekvenszer nem rögzíti.
A másik kérdésedre vonatkozóan: ha elmented a Stílust, akkor a Finder Style gomb lenyomásakor kiválasztod az External Memory-t?
Kilépett
Sziasztok!
Bocsánat a sok akadékoskodásért, de a G 70-em egy stílusban az arrangeren (bass, dob..... stb) a beállított eq állásokat nem veszi fel a szekvenszerében valamiért? Ez beállítási probléma vagy egyszerűen valami nagyon rosszul működik nálam? És még valami! Ha stílust, vagy dalt akarok menteni externál memóriában akkor elmenti, de utána nem látom a FINDERED STYLE és SONG-nál Az UTYLBAN az INFO-nál a MEMORY CARD 988628 Kb és először meg is formáztam a G 70-el a DISC&MEDIA menüben! A választ kösz!
Kilépett
Ez különösen azért érdekes, mert az egyik legjobb tulajdonsága a hangszernek, hogy bárhogy is állítod be a stílust (hangszínek, arányok, stb) Ő úgy veszi fel és játsza vissza. Sz'al ott valami "guzmi" lehet
Sőt, ha a hangszínek paramétereit megváltoztatod még azt is, ha valósidőben (pölö drawbar/orgona) akkor úgy. Mielőtt felveszed ellenőrizd a beállításokat, hátha az segít...
Kilépett
Sziasztok!
Még egy apró kérdés a G 70-el kapcsolatban! Ha kiválasztok egy stílust és annak a beállításaival veszem fel a dalt a gép saját szekvenszerébe (gondolok itt: dob, basszus....stb eq beállításaira), az kicsit másképpen szólal meg, ha utána újra lejátszom! Kicsit olyan. mint ha nem minden a stílusra vonatkozó beállítást venne figyelemben! Már csak azért is, mert a stílusok elég jól lettek újrakeverve a 3-as verzióban, és hát ez a keverés nekem megfelelne egy kidolgozottabb dalnál is! A választ köszönöm!
Üdv!
Kilépett
A stílust vedd fel a G-70 saját szekvenszerébe, mint dal. Ezt exportáld ki 1-es SMF-be és azt importáld a Cubase-ba. Szvsz ez jó lehet...
Kilépett
Sziasztok!
G 70 –nel kapcsolatban kérdeznék! Cubase-ban szeretném felvenni a stílusok midieseményeit. Csak az a bajom, hogy ezt csatornahelyesen nem tudom megtenni. Mert arra a sávra veszi a stílus minden midieseményét, amely épp aktív a felvételnél. Tehát, ha éppen a tízesre szeretném felvenni csak a dobot, akkor az összes a stílusban megjelenő note bekerül a 10-es csatornába. Nekem valahogy úgy kellene, ha minden szólam a megfelelő midicsatornára (s ez által a megfelelő sávra) kerül egyetlen feljátszással. Az lenne a kérdésem, hogy ezt a G 70-ben kell állítanom (amit erősen kétlek) vagy a Cubase-ben? A választ előre is köszönöm!
Üdv!
Kilépett
Tisztelt Beres Ur!
Megkaptam a levelet. Koszonom szepen gyors valaszat.
Kilépett
Hali!
Küldtem neked mail-t.
Nézd meg! Remélem segíteni fog.
Üdv,
Béres József
Kilépett
Sziasztok.Segitsegre lenne szuksegem.Muzsikalas kozben leallt a G 70-es hiaba probalom ujra kapcsolni, a kepernyo elkekul es ugy tesz mintha egyvegbe ujra akarna indulni.Tud valaki segiteni? Mi a megoldas?
Kilépett