Roland fórum
Nem vagy belépve.
Windows XP Prof, USB összeköttetés, gyári driver (GW-8 Driver Ver.1.0.0 for Windows XP) System USB Driver beállítás a szintiben: VENDER ....
Kilépett
1. robimid:
-mert a Playlistben olyan sorrenben lesznek a fájlok, ahogy Te beállítod! Ezért az Editor...
2. kollerk:
- több infót légyszíves: op rendszered? összekötés?
Kilépett
Letöltöttem a JUNO-STAGE / GW-8 editort (http://www.roland.com/products/en/_supp … &dsp=1), azt írják, hogy a GW-8 is editálható vele... Sajnos nem megy: Read/Write error...
Hogy lehet működésre bírni?
Kilépett
Azt tudja valaki miért nem ABC sorrendben vannak a file-ok?
Kilépett
Ezaz! Tényleg ez volt a gond. Most már simán lejátszik mindent. Már csak át kell nevezni az a kb 20.000 file-t! :-)
Kilépett
Ahhhh! Nagyszerű! Kár lett volna ha valami más miatt nem tudja. Köszönöm szépen az információt!
Kilépett
bartinez! azokat a midiket nem játsza le amikben ékezetes magánhangzók vannak! Üdv: flopylaci
Kilépett
Sziasztok! Ma vettem egy GW 8-ast és az a problémám vele, hogy ha az USB-re rakok a hozzá kapott progival SMF-eket akkor nem mindegyiket játszale. Előtte egy EXR5 volt nálam és azzal majdnem mindent le tudtam játszatni.
Tudja valaki miért van ez?
Előre is köszönöm az infót!
ÜDV: BARTIZEN
Kilépett
GS resettel és anélkül sem működik a dolog
Kilépett
SMF. El nem akarom hinni, hogy a negyvenakárhány tutti dobszettből csak a 8 sz*r GM-et lehet beváltani
Kilépett
SMF vagy Song mód. Nem mindegy. Szvsz a SMF esetében lehet csak GM készletet választani - nóta eleje - GM/GS reset...talán?
Kilépett
... viszont ha elmentem pendrive-ra, és onnan játszom le, akkor működik. Ez miért van???
Kilépett
... bármelyik midicsatornán be tudok váltani hanxínként bármilyen dobsetet, de a 10 ch-n csak a GM dobkészletek jönnek elő ((
Kilépett
Na én már ismerkedek a gw8-al, eddig tetszik a dolog, bár még rengeteg dologra nem jöttem rá.
Pl arra, hogy miért nem váltja be külső sequencerről a dobseteket
Ha vki tud megoldást...
Előre is köszi
Kilépett
Kösz szépen! matrix64
Utoljára szerkesztette hadi (2008-09-25 16:49:38)
Kilépett
Hello !
Erős Cakewalk vagy Cubase ismeretet követel meg a program használata.Enélkül reménytelen a dolog ! GW8 esetén ajánlott megvárni az említett programokhoz a hangszerdefiníciós fájlok elkészültét, ennek segítségével tudod maximálisan kihasználni a hangszer adta lehetőségeket.A cubase-hoz én már megcsináltam,sajnos az E verzió plussz hangszínkészletét még nem publikálták sehol ezzel még ki kell egészítenem.A program telepítőkészletében találsz sample_..mid néven mintafájlokat ha ezeket behívod pontosan látod hogy kell egy midit fordításra előkészíteni.Nem ötperces munka....
Kilépett
Hello mindenkinek!
Valaki legyen szives irja le a GW-8 Style Converter 3 programmal történő SMF konvertálás részletes menetét. Mit és hogyan csináljak, hogy midiből egy stilusom legyen.
Köszönöm.
Kilépett
Hali!
A Song üzemmódban készült szerzeményt természetesen el tudod menteni.
A GW-8 kategóriájához mérten egy 16-sávos felvevővel rendelkezik, mely az előző hozzászólásomban található funkciókkal rendelkezik, stílus szerkesztővel nem, tehát a Song módban felvett sáv nem másolható egy User stílusba.
Kilépett
Köszi a gyors választ!
További kérdés:
- el tudom menteni a SONG üzemmódban elkészített szerzeményt [.mid] fájl ként?
- SONG üzemmódban felvett sáv egy részletét át tudom másolni egy USER stílus valamelyik sávjába?
?
Kilépett
Hello!
A GW-8 ban nincs Micro Edit funkció. A felvételnél Replace (újra vesz) vagy Mix (megtartja az előzőt és hozzáveszi az újat) mód közül lehet választani,valamint van Punch In-Out (bekötés-kiállás) és input kvantálás lehetőség. A belső stílusokat sem lehet a hangszerrel átszerkeszteni.
Kilépett
van még kérdésem:
- GW-8E-nél van olyan funkció, mint a E-50/60-nál a micro edit? arra gondolok, hogy nemcsak előben tudok felvenni sávokat, de akár programozással is. vagy mondjuk esetemben az utólagos szerkesztés lenne a lényeg???
?
Kilépett
Szevasztok!
Olvasgattam visszamenőleg a fórumot. Íme a következtetésem: ...tehát, ha jól értem, az nem lehetséges, hogy fogok egy beépített gyári stílust, átmásolom egy userbe, és szabadon szerkesztem bármely részletét, majd elmentem?
?
Üdv,
Szilárd
Kilépett
Sziasztok !
A Style Converter 3 is SMF to style konvertálást tud sajnos,most szedtem le.
Ezek szerint még mindig nem tudni mit kezd a többi roland stílussal a GW8.
Kilépett
Szia Chris!
A GW-8 16 Part + billentyűzet Part mutitimbrális, tehát használhatod úgy, ahogy leírtad. Van Performance mód, 128 gyári + 128 felülírható User Performace hely van.
Itt a katalógus linkje a honlapunkon, amelyben találsz bővebb leaírást a GW-8-ról: http://www.rolandee.hu/news.php?id=3417
Üdv,
Attila
Kilépett